Hjertekake

Sukkerbrød
6 egg
180 g sukker
180 g mel
1 ts bakepulver


Nøttebunn
60 g hasselnøtter
25 g mandler
85 g sukker
40 g eggehvite
50 g mørk sjokolade


Vaniljekrem
3,2 dl melk
1,2 dl fløte
90 g sukker
50 g eggeplomme
32 g maizenna
0,8 dl melk
1 vaniljestang


Bringebærkompott
1 kg frosne bringebær
1 vaniljestang
100 g sukker
ca. 1 skje maizenna


Vaniljekremen blandes med litt vanlig krem. Del ett sukkerbrød i tre og bruk to av delene sammen med en nøttebunn.

Start med nøttebunn, smør på bringebærkompott, ha på vaniljekremen som er blandet med litt vanlig krem. Så ett sukkerbrød igjen, og gjenta prosessen. Ha gjerne litt knuste valnøtter i kremen. Avslutt med sukkerbrød på toppen, og smør opp hele kaken med krem.
Trekk med marsipan som er marmorert rosa, hvit.

Pynt med masse marsipanhjerter, sjokoladespiraler, roser, evt. bær o.l.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no