Bringebærmousse

Bringebærmousse
300 g italiensk marengs
300 g lettpisket krem
300 g bringebærpuré
7 pl gel

Pasjonsfruktkrem
400 g pasjonsfruktpuré
120 g eggeplomme
150 g egg
220 g sukker
2 stjerneanis
2 vaniljestenger
4 pl gel
150 g smør

Dequisebunn
60 g eggehvite
40 g sukker
85 g mandler
Skall av 4 sitroner

Lag pasjonsfruktkremen først. Støp den i ringer som er litt mindre i omkrets enn selve kaken vil være.
Lag så dequisebunnen.
Fôr en ring med plastikk, legg i bunn som ikke går helt ut til kanten.

Lag bringebærmoussen, fyll i litt av den. Legg så i pasjonsfruktinnlegget.
Fyll på med mere mousse, og stryk glatt.
Frys. Ta ut av ringen når den er helt frossen og spray med hvit sjokolade som er farget rød.

Pynt evt. med bær, roser, hjerter og sjokoladepynt.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no