Posjonskaker

Youghurtmousse
2 dl sukker
2 dl vann
Saft og skall av 2 sitroner og 1/2 lime
To store bokser youghurt naturell
13 dl lettpisket krem

Kokosbunn
8 eggehviter
280 g melis
280 g kokos
2 ts bakepulver
170 oC ca. 15–20 min.

Temperer hvit sjokolade. Ta av litt og farg rød. Marmorer hvit og rød på ett plastikkbånd som er like bredt som den formen du vil bruke.

Ha i kokosbunn, og fyll på med youghurtmousse.
La dette stivne litt før du sprøyter en «blomst» på toppen med glatt tyll.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no