Konfekt

Det  finnes tusenvis av resepter til fyll av konfekt.
Det er opp til enhver konditor å bestemme seg for hvilken smak han/hun ønsker. Bruk gjerne din egen fantasi og dine egne råvarer. Husk at dette er din signatur.

I disse konfektene bruker jeg kun en resept med  tre forskjellige smaksvarianter.

1000 g fløte
100 g honning
1000 g mørk sjokolade – gjerne araguani 72 %
100 g usaltet smør, romtemperert

Fremgangsmåte
• Kok opp fløte med honning.
• Hell 1/3 del av væsken over sjokoladen, rør godt rundt.
• Hell deretter den resterende væsken litt etter litt over sjokoladen.
• Til slutt tilsettes smør.
• Bruk stavmisker for å oppnå en emulsjon.

Del massen i tre:
I første del:
Malt lavendel og Cointreau

I andre del:
Bananpuré

I siste del:
Rosèvann

Jeg har her bevisst ikke skrevet noen tilsetningsmengde.
Det er opp til deg å smake til.

Ferdig. Lykke til!

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no