Sjokolade-egg

Det er blitt veldig populært å lage/selge sjokolade-egg til påske. Det finnes tusenvis
av former og måter å gjøre det på. Men det viktigste er at man har ordentlig sjokolade og at den er korrekt temperert. La fantasien løpe fritt i forhold til mønster, form og pynt.


Her penslet jeg randen med sjokolade 3 ganger.


La sjokoladen krystallisere seg og ta den deretter ut av formen. Sett den på en
sjokoladebunn og spray med sjokoladeblanding (50 % temperert sjokolade/50 % kakaosmør) til den har en jevn glans. La sjokoladen tørke.


I mellomtiden lag et litt mindre egg. Spray det med sølvfarge. Lim det inn i den andre
sjokoladerammen.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no