Maltesisk pecanpie

Bunn
200 g sukker
400 g smør
600 g mel
2 egg
Zezt fra 1 sitron og 1 appelsin

Kjør alle ingrediensene sammen til en deig og la den stå kjølig i 1 times tid.
Kjevl deigen ned til ca 2,5 mm og fôr paiformene.


FYLL
3 egg
170 g demmerarasukker
300 g golden sirup
50 g smeltet smør
Ca 20 g pekannøtter per form

Dekk bunnen i de fôrede pai formene med pekannøtter.
Bland alle ingrediensene til fyllet og hell dette over.

Utbytte ca 16 små paier på 8 cm i diameter.
Stekes på 150–180 grader i 30–40 minutter.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no