Hvit sjokolademousse

400 g hvit sjokolade
4 pl gelatin
2 vaniljestenger
1 dl H-melk
1 dl fløte 1
20 g sukker
40 g eggeplommer
4 dl fløte 2

Kok opp melk og fløte 1 med sukker og vaniljestenger. Når det koker, helles det over
eggeplommene og blandes før det helles tilbake i kjelen og varmes til 84 grader. Ha i
den bløtlagte gelatinen og hell blandingen over sjokoladen. Fløte 2 lettpiskes og blandes med sjokoladeblandingen når den har fått avkjølt seg til ca 32 grader.

Bland solbærpuré med sukker og nellikspiker.

Kok opp og la nelliken trekke til en passende smak. Når du støper sjokolademoussen i former tar du en sprøytepose og sprøyter i solbærcoulien før du legger på bunnen.


Bunn
4 egg
175 g sukker
60 g hvetemel
70 g potetmel
1 ts bakepulver

Pisk eggedosis, sikt det tørre og vend det forsiktig inn, stryk utover bakepapir.
Stekes på 200 grader i ca 7–10 min.

Gelé
4 pl. gelatin
50 g glukose
50 g sukker
½ dl vann
½ dl solbærpuré

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no