Glutenfri

4 liter fløte
6 kg mørk sjokolade
3 kg melkesjokolade
30 pc eggehvite
450 g sukker

Kok opp fløten og hell over sjokoladen.
Rør til en glatt ganach.
Pisk marengs av sukker og eggehvite og vend forsiktig inn ganachen i marengsen.
Helles oppi kakering med glutenfri sjokoladebunn.

GLUTENFRI SJOKOLADEBUNN
2,4 kg eggeplommer
1,5 kg sukker
1 kg kakao, mørk
3,6 kg eggehvite
2,3 kg sukker

Pisk eggeplommene og 1,5 kg sukker til eggedosis.
Pisk så eggehviten med 2,3 kg sukker.
Bland disse massene forsiktig og løft inn kakaoen tilslutt.
Ha i kakering, ca 1 – 1,5 cm tynne.

Stekes på 225 °C i ca 8 minutter.

Pyntes rett og slett med friske gode norske bær!
dette er en fantastisk god kake for både de med og uten glutenallergi.
De siste årene har vi merket en stor oppgang i allergier, så det er viktig å kunne gi disse et lekkert alternativ.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no