Hvit sjokoladepannacotta

300 g kirsebær
1 kanelstang
8 mynteblader
8 basilikumblader
3 rosmarin
½ tahiti vaniljestang
1 dl griottines likør
100 g sukker
5 pl gelatin

Kok sammen kirsebær, likør urter og krydder.
Ta av platen og rør inn bløtet og krystet gelatin.
Helles over i ønsket glass. Har selv brukt martiniglass.
fyll opp 1/3 del med kirsebær. settes kaldt og la stivne.


Hvit sjokoladepannacotta

1 l fløte
100 g sukker
1 l quimq
250 g hvit sjokolade

Kok opp fløte og sukker.
Hell den varme fløten over sjokoladen og rør til all sjokoladen er smeltet.

Hell så denne varme massen over quimqen og miks til alt er smeltet og det er blitt en glatt røre.
Avkjøl massen til den blir tålelig kald, før du fyller den over på kirsebærene i glasset.
Trè blåbær på en sjokoladestang som lett lages av hvit temperert sjokolade, og legg tvers over glasset, og du har en nydelig 17. mai-dessert!

 

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no