Pasjonfruktmousse

PASJONFRUKTMOUSSE
500 g pasjonsfrukt juice
100 g frisk pasjonsfrukt
600 g italiensk marengs 2/1 forhold
600 g vispet kremfløte
15 plater gelatin

Press pasjonsfrukten og bland med juicen. Varmes og blandes med bløyte og smeltet gelatin. Temperatur ca 30 grader. Vend inn kald italiensk marengs og krem til slutt.

KOKOSDAQUOISE
130 g mandel mel
120 g kokos mel
200 g fin raspet kokos
560 g melis
600 g eggehvite
200 g sukker

Visp sukker og eggehvite til marengs. Bland halve melisen med mandelmel, kokos og kokosmel. Rør inn den andre halvdelen av melisen i marengsen og så bland de to elementene til en glatt masse, men ikke for mye så luften går ut.
Sprøytes på silikon eller bakepapir 2 cm i diameter mindre en ønsket mål på kake.
Stekes 190 grader i 15 minutter.

RØRTE BRINGEBÆR
500 g bringebær (frosne)
100 g melis
100 g bringebær pure
1 vaniljestang (bare frø)

MONTERING
Legg daquoisen i en ring som ønsket, sprøyt et lag med moussen så det dekker ca 1/3 av ringen. Så legges bringebærene i. Her kan man, hvis man ønsker, ha en biskuitbunn som er dynket med god punch. Hell på resten av moussen og stryk opp. Kaken fryses og glaseres, deretter dekoreres etter ønske.

 

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no