Mørk hemmelighet

Appelsinbunn
200 g eggplommer
75 g egg
150 g appelsin confi
375 g egghvite
125 g sukker
150 g hvetemel

Pisk eggplommene og sukker til fullt volum. Bland så inn appelsinconfi. Pisk egghvite og sukker til marengs. Bland så dette inn i eggeplommemassen og hvetemel til slutt.
Sprøytes så ut med tyll nr. 9.
Stekes i 190 grader i 10 minutter.

Hvit sjokolademousse
300 g fløte
600 gram jaina 31 %
75 g sukker
75 g vann
135 g eggplommer
120 g vann
60 g sanett
2000 g fløte

Varm opp fløten og hell dette over jaina 31 % rør godt om. Kok opp sukker og vann. Tilsett så dette i eggeplommen som piskes kald. Bland så inn jaina 31 % og eggplommene sammen. Tilsett så sanetten og fløten, blandes godt, klar til bruk.


Pàte bombe Tarakan
360 g eggplommer
300 g sukker
200 g vann
800 g tarakan 75 %
1500 g pisket fløte (halv pisket)

Kok opp eggplommer, sukker og vann til 80 grader. Tilsett så tarakan å la dette så kjøle seg ned til ca. 35 grader. Blandes så inn i kremen.


Sjokolade til sprøyte
200 g sjokolade 63 %
200 g kakaosmør

Smelt sjokoladen og kakaosmøret og bland disse sammen. Sil så dette i beholderen som skal brukes. Sprøyt så dette på kaken med en malerpistol.

Montering
Støp først hvit sjokolademousse dagen før i form og strø sjokoladenibs oppå.
Lag så patébomb og fyll denne formen halvfull og sett oppi den hvite sjokolademoussen og fyll på med patébomb.
Legg så en appelsinbunn oppå til slutt. Fryses så inn.
Ta så ut kaken av formen og spray så med sjokolade. Spray så med 24 karat gull.
Pynt kaken.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no