Bringebærmousse

Nøttebunn
3 hvitter (piskes til marengs)
100 g melis (vendes inn blandet med nøtter og mandler)
100 g grovhakka nøtter og mandler.

                                                                                                                     Stekes i 180 grader i 10-15 minutter, (22 cm form).

Vaniljekrem
1 vaniljestang (Skrap ut frøene)
2 dl fløte (Piskes  sammen med sukker og vaniljestang)
1 ss sukker

Ta kremen i en sprøytpose, sprøyt kremen oppå nøttebunnen.

Bringebærmousse
7 pl gelatin (bløtes i kaldt vann)
5 dl fløte (piskes  til lett krem)

5 dl bringebærpurre (smelt gelatinen i litt av bringebærpureen)
Sukker til passe (smaksettes til passe søthet)

Alt blandes før det tas oppi kakeringen. Settes kaldt slik at moussen stivner.

Bringebærgelé

2 dl stærk bringebærsaft                                                            
2 pl gelatin (bløtes i kaldt vann, klem ut vannet,smeltes i litt av saften)
Ta på gelé når moussen er kald.

Strø gjerne valnøtter på toppen.

Stekes på 175° i ca 35 min.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no