Brownies

12 egg
1200 g brunt sukker
900 g smør
1200 g couverture
170 g hvetemel
20 g bakepulver
350 g nøtter

Egg og sukker blandes, smøret smeltes til kokepunktet før
couverturen tilsettes slik at den smelter, tilsett denne blandingen
oppi egg og sukker før det tørre og nøttene vendes i til slutt.


Ganasj
5 dl fløte
500 g couverture

Fløten kokes opp og helles over couverturen, det blandes til en
glatt masse, avkjøles, tas over kaken og deles opp i passende
stykker.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no