Trekornbrød

5,028 kg Rugsurdeig økologisk (aktiv), 6,76 %
0,335 kg Bakegjær, 1,12 %
2,514 kg Rug fullkorn økologisk, 8,38 %
6,704 kg Spelt fullkorn økologisk, 22,35 %
5,028 kg Einkorn fullkorn økologisk, 16,76 %
10,056 kg vann, 33,52 %

ELTETID: 8 minutter. Alt fullkorn er ferskmalt på steinmølle i eget bakeri. ferskt fullkornmel og at dette er steinmalt er svært viktig for kvaliteten på deigen. Med ferske råvarer trenger man ingen kjemiske tilsetninger. surdeigen er laget av 50 % rugfullkorn og 50 % vann som syrnes og gjæres. Ingen andre råvarer er nødvendig i surdeigen.

SUM ANDEL FULLKORN AV FERDIG PRODUKT: 47,5 %
GROVHETSPROSENT I GROVHETSSKALAEN: 100 %

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no