Durumbrød

0,500 kg Bakegjær (1,67 %)
8,333 kg Emmer fullkorn økologisk (27,78 %)
8,333 kg Kamut fullkorn økologisk (27,78 %)
0,333 kg Havsalt/ Bergsalt (1,11 %)
12,500 kg Vann (41,67 %)

ELTETID: 6 minutter. alt fullkorn er ferskmalt på steinmølle i eget bakeri. ferskt fullkornmel og at dette er steinmalt er svært viktig for kvaliteten på deigen. med ferske råvarer trenger man ingen kjemiske tilsetninger.

SUM ANDEL FULLKORN AV FERDIG PRODUKT: 55,6 %
GROVHETSPROSENT I GROVHETSSKALAEN: 100 %

 

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no