Gammeldags tekake

1000 g vann
2625 g hvetemel
500 g bakefett
200 g egg
450 g sukker
50 g tørrgjær
25 g exact soft
18 g kardemomme
20 g gamma

Eltetid 9 minutter i sakte fart.

Stekes på 230 grader. Deigtemperatur 26 grader. Veies av 350 gram.

Strykes med smør. Heves, strøs med tekakestrøssel, sukker, mandler og kanel.

TEKAKESTRØSSEL
400 g sukker
400 g smør
800 g hvetemel
100 g kokos

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no