Godbit av spekeskinke

8 dl hvetemel
50 g gjær
1 ts salt
3 ss god oliven olje
3 dl lunkent vann

FREMGANGSMÅTE
Bland gjæren ut i lunkent vann og olje, tilsett hvetemel og salt, hev i ca 40 min, del så i 16 biter og kjevle ut små runde leiver på ca 18 cm. Etterheves i ca 30 minutter. Stek ved 250 grader i 10–15 minutter. Stryk på litt pesto, legg på litt ruccolasalat og et par skiver spekeskinke og et par skiver ost på den ene halv delen, brett den
andre delen over og gi en ekstra piff i et grilljern til osten smelter.

Velbekomme!

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no