Smakfult brød

50 g gjær
6 dl vann
4 ss honning
1 ts salt
14 dl hvetemel

TOPPING
4 tomater
2 rødløk
2 ss olje
1 ts maldonsalt

FREMGANGSMÅTE
Smuldre gjæren i en bolle, tilsett lunkent vann og rør inn honning, salt og mel til en smidig deig. Sett deigen til heving i ca 30 min. Ta deigen ut på bakebordet og kjevle ut til ca 1 cm tykk leiv. Legg på bakepapir på en stekeplate. Skjær tomater og løk i tynne ringer. Legg på tomat og løk utover deigen, og slå over litt god olje og maldonsalt. La det heve i ca 25 min. Stek brødet på 200 grader i ca 20 minutter. Del opp i passende biter. Kan fylles med noe godt eller bare spises slik de er.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no