Knekkebrød

2000 g rugmel                           
500 g flytende margarin          
40 g gjær                                    
1200 g vann                                
150 g havre                                
100 g linfrø                                
100 g sesamfrø                          
100 g solsikkekjerner        
      
Alt kjøres sammen i 4+4 minutter.
Fordel deigen på plater for så å la den hvile 2 timer på kjøl.
Deigen rulles ut på 3 mm.
Heves i 75 minutter.
Stekes på 210°C.
La de stå å tørke til neste dag før de blir pakket.

 

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no