Focaccia

1950 g siktet hvetemel
650 g durum hvete
500 g sammalt rug fin
1000 g vann
240 g olivenolje ekstra virgin
120 g fersk gjær
30 g sukker
70 g salt

Alt kjøres i 10 minutter.
La den hvile i ca 30 minutter.
Fordeles i oljet langpanne
Raskes i 30 minutter + 15 minutter i lokalet.
Stekes på 230 °C i 20–25 minutter.
Pensles med olivenoje på begge sider
når den er ferdigstekt.

TIPS
I focaccia kan du variere med forskjellige typer urter, både på og i deigen.
Det passer også bra med oliven eller tomater som stikkes i før steking.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no