Havrekornstykke

Ingredienser
100 g kalkunboller (160 grader kombidamp 6–7 min eller i stekepanne)
75 g salsa, hjemmelaget eller kjøpt
Rød lollorosso
Rødløk, tomat og agurk

Fremgangsmåte
Vask grønnsaker og salat godt. Legg på salatblader og deretter salsa. Ta kalkunbollene ut av ovnen og legg de over salsaen. Pynt med løk, agurk og tomater.

Tips! Bruk en sterk eller medium sterk salsa.
Denne retten kan serveres både lun og kald. Havrekornstykkene kan byttes ut med for eksempel urtestykker, solstykker eller lignende.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no