Maistriangel

Ingredienser
Aioli eller evt. sennepsmajones
1 kyllingfilet ca. 100 g
2 skiver stekt bacon
Lollo rosso, rødløk, cherrytomat og agurk
Gressløk

Sennepsmajones
3 deler majones
1 del Dijon-sennep

Fremgangsmåte
Del triangelet nesten helt over, smør på aioli (3 deler majones, 1 del rømme, hvitløk,
sitron, olje, salt og pepper, hakket persille).

Del kyllingfileten i skiver og legg på sammen med salatblader.
Legg over bacon og pynt med løk, tomat og agurk.

Tips! Kan gjerne serveres både varm og kald! Bruk gjerne rester av kylling/salatkjøtt.
Ha litt eddik i vannet når du vasker salat. Da blir bladene sprø og holder seg
lenger!!!

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no