Rustique surdeigsbaguette

1 stk rustique surdeigsbaguette
2 skiver røkelaks
2 ss philadelphiaost
10 g kapers
5 g vårløk

Grønt
Grønn hjertesalat, ruccolasalat, agurk, kapers og
rosmarin.

Tilberedning
Stek baguetten i 7–8 min 210 ºC. Del baguetten i 3 like
store deler. Smør surdeigbaguetten med philadelphiaost.
Legg deretter i salatene, røkelaks, kapers, agurk og
vårløk. Pynt med rosmarin.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no