Rustique surdeigsbaguette

1 stk rustique surdeigsbaguette
2 skiver westfalerskinke
2 ss tzatziki

Grønt
Rød lollosalat, ruccolasalat, 1/2 artiskokkhjerte i biter,
cherrytomat og timian

Tilberedning
Stek baguetten i 7–8 min 210 ºC. Del baguetten i 3 like store deler.
Smør surdeigsbaguetten med tzaztsiki dressing. Legg deretter i
salatene, westfalerskinke, artiskokk i biter, spirer og tomat.
Pynt med timian.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no