Surdeigkuvert

Resept surdeigkuvertbrød
(over)

1 stk surdeig kuvertbrød
2 skiver kyllingpastrami
1 ts grov dijonsennep

Agurk, paprika, løkspirer og eikebladsalat.

Resept surdeigkuvertbrød
(under)

1 stk surdeig kuvertbrød
20 g kreolsk kyllingsalat
2 skiver plommetomat
Ruccolasalat
Grov nykvernet grønn pepper
+ 1 stk grillpinne

Tilberedning
Stek surdeigskuvertbrødet i 7–8 min 210 ºC.
Del kuvertbrødet på midten. Legg på pålegg i samme rekkefølge som i resepten.
Sett deretter kuvertbrødet sammen som på bildene ved bruk av grillpinne.
Pynt med sitrontimian.

Tips
Husk maldonsalt og nykvernet pepper på alt påsmurt.

 

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no