Rekesmørbrød

2 dl melk
50 g margarin
25 g gjær
2 egg
250 g hvetemel
½ ts salt
½ ts sukker
1 ss olivenolje

Fyll
1 liter reker
1 liten purre i ringer
2 dl rømme
2 ss persille grov hakket
1 ss dill fin hakket
Saft av en sitron
½ liter majones
Salt og pepper
Salat
Bruk asparges.
Sherrytomater og jordbær for pynting .

Bland alt det tørre, smelt margarin og ha i melk.
Forhev 1 time. Ha deigen i rund form (24 cm), hev
20 minutter. Stek ved 200 grader i 20 minutter.
Del i tre, bland fyll og ha i mellom.

Lykke til!

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no