Grov firenze

60 g solsikkefrø
60 g linfrø
60 g sesamfrø
300 g hvete samalt grov
35 g salt
0,3 l vann

Kjøres i 2 + 5 min. Legges i bløt i minst en time, gjerne litt lengre.

1 kg hvetemel
25 g havregryn
40 g grovaks e-fri
60 g flytende gjær
10 g maltzyrol
40 g flytende margarin
0,7 l vann

Kjøres sammen med den første deigen i 2 + 11 min.
Rulles i sesamfrø før de settes på plater.
Heves i rask, skyves på 250 grader, stekes i 12 min. på 190 grader.

Smøres med Westfalerskinke og fetaost + salat.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no