Julebrød

1 000 g vann
2 300 g hvetemel
500 g sukker
500 g bakemargarin
100 g melkepulver
30 g salt
200 g gjær
12 g kardemomme
250 g egg
400 g rosiner

Eltetid: 20 minutter
Deigtemperatur: 26 grader
Hviletid: 30 minutter
Oppslag: Rundstekt
Dekor: Snittes på sidene
Rasketid: Natten over på kjøl, raskes ferdig i skap
Steketemp. - tid: 200 grader ca 30 minutter
Bruttovekt pr. enhet (gram); Små: 600 gr     Store: 1200 gr

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no