Steinbakt landbrød

Trinn 1
2 500 g vann
75 g gjær
1 500 g siktet rug
2 000 g siktet hvetemel
500 g surdeig
 

Trinn 2
7 500 g vann
200 g gjær
300 g salt
2 500 g sammalt hvete
2 500 g siktet rug
500 g sirup
7 500 g hvetemel

Eltetid: 20 minutter sakte
Deigtemperatur: 24
Hviletid: 30 minutter
Oppslag: Sammenskjøvet
Dekor: Sikt rugmel over og snitt 3 kryss
Rasketid: Natten over på kjøl, raskes ferdig i skap
Steketemp./- tid: 200 grader i ca 45 minutter
(Steinovn)


Kommentar:
Sett fordeigen, hvile 30 minutter i romtemperatur.
Kjør deigen og slå opp direkte.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no