Sirupskake

1 000 g vann
1 200 g hvetemel
800 g siktet rugmel
30 g salt
200 g sukker
100 g gjær
200 g sirup mørk
5 g kanel
5 g nellik
5 g kardemomme
150 g bakemargarin
500 g bløtlagte rosiner

Eltetid                           20 minutter
Deigtemperatur            26 grader
Hviletid                         30 minutter
Oppslag                       Rund
Dekor                           Snittes to snitt rundt brødet
Rasketid                       Natten over på kjøl,
                                    raskes ferdig i skap
Steketemp ./- tid           200 grader i 40 minutter
(Steinovn)
                                             Små      Mellomstor        Stor
Bruttovekt pr. enhet (gram)   600           800             1200

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no