Kornstykke

Eggerøre (1 egg, 1 ss vann og litt salt)
Røkelaks, 2 store skiver
Rød rogn
Ruccola

Fremgangsmetode
Legg på en seng med ruccola.
Rull eggerøren inn i skiver med røkelaks.
Pynt gjerne med litt rød rogn for å få en frisk farge.

Tips!
Bytt gjerne ut rød rogn med agurk og tomat dersom du ikke har rogn for hånden.

Pålegget passer perfekt til alle typer bakst
– både grov og fin.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no