Jordbær- og vaniljemousse

Jordbærmouse
650 g jordbærpuré
500 g pisket fløte
500 g italiensk marengs
28 g gelatinpulver

Varm litt av jordbærpuréen opp til 60–70 grader og rør ut gelatinen i den. Hell den deretter tilbake i resten av jordbærpuréen. Bland forsiktig i den italienske marengsen og løft inn lettpisket fløte. Støp  moussen i ønskede former.

Vanilje mouse
250 g melk
30 g vaniljepasta
100 g sukker
65 g eggeplommer
10 g gelatinpulver
500 g pisket fløte

Kok opp melk, vanilje og sukker. Hell dette sakte over eggeplommene mens du rører hele tiden slik at plommene ikke koagulerer.
Varm så det hele opp til 86 grader.
Tilsett gelatin og avkjøl til 30 grader.
Løft deretter inn pisket fløte.
Fylles i ønskede former og fryses.

Riscrisp -bunn
150 g riscrisp
100 g hvit couverture

Smelt sjokoladen og ha i riscrisp.
Støpes i ønskede former.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no