Sjokoladespyd

500 g fløte
70 g kaffepasta (Caffé Costa d´oro)
50 g vaniljepasta (Classica Bourbon)
900 g melkesjokolade 32%
100 g meierismør

Kok opp fløte og hell over sjokoladen. Rør til du får en glatt, fin masse. Tilsett pastaene og meierismør.
Røres glatt. Når smeten blir kald sprøytes den ut i 15 cm lange stenger og settes i kjøleskap.
Deretter dyppes stengene i sjokolade før de til slutt rulles i knuste karamelliserte nøtter.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no