Snickerskake

Peanøttbunn
125 g vann
200 g sukker
50 g marengspulver
200 g revne peanøtter

Bland vann og sukker til sukkeret har løst seg opp.
Ha i marengspulver og pisk til du får en lett marengs.
Løft inn malte peanøtter. Helles i ringer eller former og stekes på 180 grader i ca 20 minutter.
Resepten holder til ca 4 bunner á 18 cm.

Sprøyt karamellringer av karamell Arabeschi - Dolce de Leche på peanøttbunnen. Ha på litt Gran Stracciatella Reale (sjokolade) og noen peanøtter. Støp deretter peanøttmoussen på bunnen.

Peanøttmouse
130 g peanøttpasta
200 g vann
150 g nordic mousse (fromasj pulver)
1000 g fløte

Bland vann og nordic mousse.
Tilsett pasta og fløte og pisk det hele opp.
Pass på at du ikke pisker den for mye - da vil den bli for stiv og dermed vanskelig å støpe.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no