Jordbærfromasj

Fromasj
500 g lettpiska krem
200 g jordbærpurè
100 g nøytralt fromasjpulver

- Pisk opp krem
- Bland sammen pure og fromasjpulver
- Vend inn krem i pure


Sukkerbrød-bunn
2 dl egg
125 g sukker
95 g glutenfritt mel
2 g bakepulver
70 g potetmel

- Pisk opp egg og sukker
- Vend inn alt det tørre
- Stekes ved 180 °C i ca 20 min.

Dekorbunn (2-3 plater)
300 g smør
300 g glutenfritt mel
60 g potetmel
180 g melis
360 g egg
90 g glykose

- Pisk opp egg og glykose
- Vend inn det tørre
- Rør inn temperert smør
- Bruk 250 g av massen og tilsett rød konditorfarge
- Lag mønster på silikonmatte av rød masse og frys ned
- Stryk over med hvit masse
- Stekes ved 230 °C i 3-5 min.

Montering
- Legg dekorbunn i kanten av forma
- Legg i sukkerbrød
- Fyll halvegs opp med fromasj
- Legg i friske jordbær
- Fyll opp med fromasj og avkjøl
- Når kaka er avkjølt, stryk over med rød gele og fjern kakeringen

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no