Sjokolademousse

Sjokolademousse
200 g sukker
140 g fløyte
90 g smør
5 pl gelantin
140 g mørk sjokolade
100 g creme fraiche
650 g krem

- Karamelliser sukker
- Rør inn fløyte
- Rør inn gelatin
- Rør inn sjokolade
- Rør inn smør
- Rør inn creme fraiche
- Avkjøl til 24 °C
- Vend inn krem

Nøttebunn
200 g eggehvitter
240 g sukker
250 g nøtter
- Pisk opp marengs
- Vend inn nøtter
- Stekes ved 180 °C i ca 25 min.

Kanel-krem
1 stk kanelstang
150 g fløyte
100 g eggeplomme
50 g sukker
1 pl gelatin
100 g lettpiska krem

- Kok opp melk og kanelstang
- Pisk inn egg og sukker
- Varm opp til ca 80 °C
- Sil og rør inn gelatin
- Avkjøl til 24 °C og vend inn krem

Montering
- Legg nøttebunn i bunnen av kakeringen
- Fyll halvvegs opp med sjokolademousse
- Legg i kanel-krem
- Fyll opp forma med mousse
- Avkjøl og fjern kakeringen, trekk kaka med mørk sjokoladeganasj

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no