Troyka-sjokolade

Sjokolade ganasj
1200g mørk sjokolade
520g fløyte
200g sukker
160g meierismør

- kok opp fløyte og sukker
- hell over sjokoladen under omrøring
- rør inn smør


Bringebærgele
1,5 l bringebærpure
750 g sukker
1 stk lime
200 g gelepulver

- kok opp alt sammen
- når massen tykner og blir blank er den klar


FREMGANGSMÅTE:

Denne oppskriften er nok til 1 stk. treramme.

- Rull ut marsipan og legg i bunnen av trerammen (ca. 3-4 mm tykk)
- Hell over ganasj og avkjøl
- Når ganasjen er stivnet, kok opp gele, hell over og avkjøl
- Når geleen er stivnet, del opp i biter og dypp i temperert sjokolade

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no