Grovbrød

Råvarer
1200 g vann
2000 g rugmel
4 g gjær
Fordeig /heving /surdeig:
Natthev – 18 timer i 30ºC


2400 g vann
12 g gjær
64 g salt
600 g sammalt hvete fin
Natthev og øvrige ingredienser eltes
Deigtemp. 28ºC
Liggetid. 30 minutter

760 g sammalt hvete grov
600 g hvetekli
400 g sammalt bygg
Vekt: 620 g
Eltetid: 3 + 5 minutter

200 g havregryn
950 g hvetemel

Formstørrelse : L: 18 – B: 11– H: 6,5 cm
Brødfasong: Formbrød
Rasketid: 40 minutter
Baketemperat ur: 230ºC
Baketid: 35-40 minutter

Dette brødet har en sammensetning som tilsvarer 100 prosent sammalt mel.
Det er laget med natthev, dvs. et minimum av gjær. Det bakes uten fett og med mindre salt enn sammenliknbare produkter.

Kornsorter: Hvete, rug, bygg og havre.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no