Grovis a la wiener

Råvarer
1200 g vann
1200 g hvetemel
400 g klimel
400 g fiberbygg
10 g salt
100 g sukker
200 g egg
50 g yoghurtpulver
50 g gjær
10 g kardemomme
1000 g rullemargarin

Fremgangsmåte
Deigen blandes sammen. Margarinen pakkes i deigen. Rulles 2 x 3 + 1 x 2. Kjevles på 3 mm, 50 cm
bredde. Fylles og rulles til snegler.
Fyll: 500 g smør, 250 g kranse xx,
400 g sukker – vaniljekrem og rosiner.
Strykes med egg og havregryn strøs på.
Arprikoteres rett etter stek.

Vekt : Ca: 85 g
Eltetid: Blandes lett sammen.
Formstørrelse : Snegler
Rasketid: 40 minutt
Baketemperatur: 210 grader celsius.
Baketid: 20 minutter.

Grovis à la wiener
Deigen er 100 prosent grov, sammensatt av hvete og bygg.
Inneholder mindre tilsatt sukker, egg, salt og fett enn sammenliknbare produkter.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no