SMØRBRØDKAKE

2 kg hvetemel
1 liter vann
200 g raspolje
30 g havsalt
120 g gjær
Heves i 15 minutter, kjevles ut i to store runde former , og en minilangpanne.
Ha på olje og organo-krydder, heves i ca 15 minutter. Stekes ca 15 minutter på 180 grader.

Eggesalat:
Tre kokte egg deles i mini-biter røres sammen med majones og rødløk og litt salt. Ha så mye majones i at det er en litt løs konsistens.
Bunnen deles i tre. Første laget smører man eggesalaten på, legg på roastbiffskiver som et tynt lag. Et lag bunn legges oppå, smør, ost og skinke legges på et tynt lag. Toppen legges på vranga og ned i pålegget. Majones smøres ut. Deretter legges eggskiver og reker pent på, rundt i ring.
Kaka deles i åtte biter.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no