Suksesskake med karamell

Nøttebunn
30 eggehviter
750 g melis, piskes til en stiv masse
750 g malte mandler, røres forsiktig inn.
Nøttebunnen smøres ut i en langpanne,
stekes på 200 grader i ca 14 minutter.

Suksesskrem
1,5 liter fløte
1500 g sukker kokes opp, eggeplommene fra nøttebunnen røres inn og kokes opp til en tykk masse, settes på kjøl til dagen etter.
1,5 kg usaltet margarin kjøres hvitt med litt vaniljestang, tilsett eggemassen, kjøres til en luftig masse.
Nøttebunnen deles i to og eggekremen smøres ut på den ene delen. Legg på lokket av en mandelbunn. Caramel iceing smøres på lokket, deles så opp i biter.
Et alternativ er å bytte ut fløten med soyafløte, da blir den også melkefritt og glutenfritt. En kan også bruke mørk sjokolade på toppen .

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no