Grisører/ tertekam

3 kg hvetemel
3 kg rullemargarin
2 l vann

Kjøres sammen og rulles 3 x 3 med hvile mellom andre og tredje rulling.

Grisører
Kjevles ut for hånd samtidlig som du strør med sukker. Brettes mot midten fra begge sider og tilslutt sammen. Skjær deretter skiver à ca 3 cm. Legg disse på platen uten papir, press sammen på midten og la de hvile i ca 20 minutter før steking.
10 minutter på 200 grader, ta de ut og snu dem. La de stå i 10 minutter til i ovnen.

Tertekam
Kjevles ut til ca 3,5 cm tykkelse. Deles opp i remser på ca 10 cm. Fylles med eplefyll på midten, brett sammen og fest med vann. Pensles med egg og strø, så mandler og sukker på toppen. Deles opp i biter á ca 10 cm. La de hvile i ca 20 minutter før steking.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no