Bostonkake

Sjokolade (nok til en kake)
4 eggeplommer
100 g sukker
600 g kremfløte
100 g sjokolade (60 %)
100 g fløte
6 plater gelatin

Finn frem en kakering på 22 cm, legg en marengsbunn som er litt mindre i bunnen på ringen.
Legg gelatinen i kaldt vann, ca 10 minutter.
Pisk fløten (600 g) halvstiv.
Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis.
Kok opp 100 g fløte og ta deretter gryta av varmen,klem vannet av gelatinen og ha den i den varme fløten. Ha sjokoladen i og la den smelte.
Hell sjokoladeblandingen i en tynn stråle oppi eggedosisen.
Tilsett den halvpiskede fløten og bland sammen.
Finn frem en kakering på 22 cm, legg en marengsbunn oppi.
Hell deretter oppi fromasjen, og sett kaken på frys.
Tas ut av fryseren etter to timer, pyntes.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no