Slottskake

FROMASJ
Sitron, nok til en kake 22 cm
4 eggeplommer
100 g sukker
600 g kremfløte
1 sitron
6 plater gelatin

Finn frem en kakering på 22 cm, legg en mandel/ nøttebunn som er litt mindre ned i bunnen på ringen.
Legg gelatinen i kaldt vann, ca 10 minutter.
Pisk kremfløten halvstiv.
Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis.
Rasp av skallet (bare det gule) av sitronen.
Press saften av sitronen og kok dette opp, ta gryta av varmen.
Klem vannet godt av gelatinen og ha den oppi den varme sitronsaften slik at den smelter.
Hell sitronsaften med gelatinen i en tynn stråle oppi eggedosisen og ha sitronskallet oppi.
Eggedosisen vendes inn i den halvstive kremen.
Hell fromasjen i kakeringen, frys kaken.
Ta den ut av fryseren etter to timer.
Pyntes.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no