Jødekake

2250 g sukker
750 g margarin
500 g egg
50 g hjortetakk
1000 g kulturmelk
4200 g hvetemel

Til pensling brukes mørk sirup som er tilsatt litt vann.

Sukker og margarin røres sammen, ha i egg, hornsalt og kulturmelk, dette røres godt sammen.
Ha i melet, dette røres forsiktig inn.
Kjevles ut 7mm. tykkelse, stikkes ut.
Pensles med sirupsvann.
Strø påsukker eller en blanding av kanel og sukker.

Steketemperatu 210 grader C.
Steketid, 8 - 12 minutter.
Stekes til de er gylne.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no