Pizzabolle

1 l vann
1,8 kg hvetemel
30 g salt
30 g tørrgjær
180 g margarin

Fyll
400 g revet ost
200 g skinkebiter (kan også bruke kjøttfyll)
30 g Piffi krydder
100 g pizzasaus

Deigen eltes løs og fin. Kjevles ned til 5 cm.
Stryk ut pizzasausen, fordel ost og skinke og dryss over krydder. Rull sammen som skillingsboller og del opp.
Etter at pizzabollene er ferdig hevet, dryss litt ost på toppen.
Rasketid ca 40 minutter.
Steketemperatur 220 grader C.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no