Grove foccacia

1 l vann
800 g hvetemel
500 g sammalt rug
300 g sammalt hvete
200 g byggmel
50 g solsikkekjerner
60 g rapsolje
40 g tørrgjær
30 g linfrø
30 g salt

Sammalt rug, sammalt hvete, byggmel, solsikkekjerner og linfrø bløtlegges i minimum
3 timer med vanntemperatur 30 grader.

Ferdig deig kjevles på ca 8 mm og rulles direkte på plater og strykes med olje. Etter rask kan man etter eget ønske ha diverse krydder/urter på.
Hviletid 10–15 minutter.
Rasket id 30–40 minutter.
Steketemp 220 grader C.
Steketid 10–12 minutter.



Foccaccia
m/tzatziki og feta ost

Salatblader
Tzatziki
Fetaost i terninger
Rød løk
Tomat
Agurk

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no