Honninghjerte

Grunndeig (lages dagen før)
1 kg Sunda (kokes opp)
1 kg hvetemel

Dag to:
3–4 egg
15 g hornsalt
30 g honningkrydder

Del grunndeigen opp i småbiter og kjøres sakte sammen med egg,hornsalt og honningkrydder.
Kjevles ned til 7–8 med mer. Stikk ut hjerter etter andre figurer etter ønske og størrelse.
Ovnstemperatur 190 grader C.
Steketid 12–13 minutter.
Settes på fuktig kjøl i to døgn.
Dyppes i sjokolade.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no