Den røde rubin!

Bringebærmoussé
2500 g lettpisket fløte
875 g italiensk marengs
1000 g bringebærpuré
50 g gelatinpulver
500 g vann

Denne oppskriften holder til ca. 7 kaker.

Legg en 24 cm mandelbunn nederst i en 26 cm ring, legg dekorbunnen inntil kanten. Bruk cellofan-strimle først slik at det blir lettere å få kaken ut av ringen.

Fyll halve formen med vaniljebavaroise og fyll deretter opp med bringebærmoussé.

Bland bringebærpuré med en nøytral ferdiggelé og tilsett litt bringebærlikør.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no