Mangomoussé

1000 g lettpisket fløte
350 g italiensk marengs
400 g mangopuré
20 g gelatinpulver
200 g vann

Lag italiensk marengs på vanlig måte og sett den på fryseren. Jeg lager bestandig større mengder italiensk marengs som står klar på fryseren.
Bland mangopuré med frossen italiensk marengs i en piskemaskin, bland inn lett pisket kremfløte.
Varm gelatin og vann til 60 grader og pisk dette inn i moussén.

Lyche innlegg
Dette innlegget gjøres på samme måte som mangomoussen bare bytt ut mangopurre med lyche puré.
Lag innlegget dagen før og sett de på frysen.
Legg en god mandelbunn eller nøttebunn nederst i formen, fyll litt mangomoussé i formen og legg innlegget oppi. Fyll formen full med mangomoussé og sett den på fryseren til dagen etter. Lag en gelé av gelatin, sitron og mangopuré eller bland litt mango/lyche puré i en ferdiggelé og legg den oppå kaken.
Spray kanten med gul sjokolade

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no